AT KREAFUNK
WE CARE

Vi er glade for at kunne introducere jer til KREAFUNK CARE, en mere miljøvenlig tilgang til måden, vi driver forretning på.

I CARE-sortimentet har vi reduceret mængden af plastik i hvert produkt med 35%. Vi har erstattet plastikken med hvedestrå fibre, som er et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion. Desuden er vi også begejstrede for at samarbejde med den danske tekstilvirksomhed Gabriel®, der har udviklet tekstil af genbrugspolyester. Det betyder også, at tekstilen på alle højttalere i CARE kollektionen er lavet af 98% genbrugspolyester.

Hvad med kvaliteten? Ingen grund til bekymring. Selvom vi har erstattet en stor del af plastikken med naturlige fibre og tilføjet en front lavet af tekstil, så er den vidunderlige lyd, du kender fra vores andre produkter, præcis lige så fantastisk, som den plejer at være. Det er rent win-win!

aCAPPELLA CARE

aCAPPELLA CARE er højdespringeren indenfor Bluetooth højttalere i CARE-serien.

Det er ikke kun et bevidst valg, det er også et stilfuldt valg.

aCAPPELLA CARE er indspundet i Gabriels bløde genbrugstekstil af 98% plastikflasker samt top og bund i 35% hvedestrå fibre.

Læs mere

toCHARGE MINI CARE

Få en ekstra opladning når du er på farten. toCHARGE MINI CARE er en powerbank, der er petite, kraftfuld og smart på samme tid.

Powerbankens kompakte størrelse gør, at den passer i selv den mindste taske.

toCHARGE MINI CARE består af 35% mindre plastik.

Læs mere

wiTRAY CARE

wiTRAY CARE er meget mere end blot en bakke. Den har også to trådløse, kontaktbaserede Qi-opladezoner.

Alt du skal gøre, er at placere din smartphone eller anden Qi-kompatible enhed oven på bakken, og så begynder opladningen nemt og bekvemt.

wiTRAY CARE består af 35% mindre plastik.

Læs mere

wiCHARGE II CARE

Denne stilfulde oplader er skabt til at gøre opladningen af din enhed så nem som overhovedet muligt. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte wiCHARGE II CARE til en stikkontakt og placere din Qi-kompatible enhed ovenpå.

wiCHARGE II CARE er et mere miljøvenligt alternativ og består af 35% mindre plastik. 

Læs mere

aJAZZ CARE

aJAZZ CARE imponerer med både sin unikke form og kraftfulde lyd. Men lad dig ikke narre af navnet - uanset om du er til avantgarde, house, rock eller pop, Så spiller aJAZZ alle genrer med dybde og klarhed.

Det ydre er lavet af 35% mindre plastik, og tekstilet af 98% genbrugspolyester fra Gabriel®.

Læs mere

aTUNE CARE

aTUNE CARE vores multifunktionelle DAB+ radio. Den transmitterer både FM og DAB+, samtidig med at den er en Bluetooth højtaler, så du har alle de forskellige afspilningsmuligheder til rådighed. 

aTUNE CARE er lavet af 35% mindre plastik samtidig med, at tekstilfronten er produceret af 98% genbrugspolyester fra Gabriel®. 

Køb nu

aGO CARE

Denne transportable Bluetooth højttaler passer perfekt i lommen. Men lad dig ikke narre af størrelsen på aGO CARE, for lyden er helt formidabel. Højttaleren er den mindste i vores sortiment, og dens bløde former og enkle design er et stilsikkert valg, der både kan pynte i hjemmet eller tages med, når du skal på farten.

aGO CARE er lavet af 35% mindre plastik samtidig med, at tekstilfronten består af blødt genbrugstekstil lavet af 98% plastikflasker fra Gabriel®. 

Læs mere

aBEAN CARE

Engang for længe siden var det Hans, der kravlede til himmels på de magiske bønner, mødte kæmpen og befriede den gyldne harpe. Med aBEAN CARE er magien heller ikke til at tage fejl af. 

aBEAN CARE er mere end blot et par in-ear høretelefoner med formidabel lyd. Du får også et matchende etui, der kan genoplades helt trådløst.

aBEAN CARE består af 35% mindre plastik og er designet til at komplementere din stil.

Læs mere

toCHARGE CARE

Argggh, jeg er løbet tør for strøm! Hvem har ikke stået i den situation igen og igen? Og det sker altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Den bekymring kan du slippe helt fri af. Vi har nemlig den perfekte løsning: toCHARGE powerbank.

Den er din helt, når du har brug for et ekstra skud energi, bogstaveligt talt. toCHARGE CARE sikrer, at din smartphone, tablet eller lignende mindre transportable enhed aldrig løber tør for strøm.

toCHARGE CARE indeholder 35% mindre plastik. 

Læs mere

aLOOMI

Med aLOOMI får du både lampe og højtaler i én. Således blender din musik fint ind i dit hjem eller din lampe ind med din lyd.


Dimmable light, candlelight function og farvet lys er blot nogle af de spændende funktioner aLOOMI tilbyder. Du kan også tage den med dig over alt, da den er både vand- og støvafvisende (IP55)

Læs mere

aWAKE

aWAKE er ikke bare en alarmklokke. Den kan afspille forudindspillede natur-lyde hvor den indbyggede lille lampe gradvist begynder, at lyse mere og mere op til det tidspunkt din alarm er sat til.

Den kan lade dine QI kompatible enheder,
har snooze-funktion og kan fungere som mini højttaler også. 

Læs mere

aCLEAN

Slut med bakterier på telefonen, briller osv.

aCLEAN er en smart-box, der via UV-lys dræber bakterier på ingen tid. Læg din telefon ned i boksen, vent nogle minutter ét voila - din telefon er bakteriefri. Virker også på smykker, briller osv. 

Den har samtidig indbygget QI-charger så du kan lade din telefon mens den renser.

Læs mere

en god sag

VELGØRENDE FORMÅL