Kreafunk
Care-kollektion

We care about the environment

En ting, du skal vide om os, er, at vi helhjertet holder af vores blå planet. Vi har, af den grund, skabt Care kollektionen, som består af de to strålende serier: Wheat og Stone - lavet af materialer fundet i naturen, som lever op til vores høje standarder.

Stone

Wheat

Stone-serien

aGO Stone

En sød, lille, musikalsk ledsager. Med aGO Stone får du et minimalistisk og stilrent design og friheden til at tage yndlingsmusikken med dig overalt.

aJAZZ Stone

Naturlige og autentiske aJAZZ Stone kan fylde ethvert rum med sød musik. Lyt lige den musik du ønsker, uanset om det er rengøringen eller lænestolen, der kalder.

wiCHARGE Stone

En yndig kombination mellem æstetik og praktik. wiCHARGE Stone er den perfekte opladestation på et skrivebord, i køkkenet, i stuen eller på et sengebord.

Wheat-serien

aCAPPELLA

aCAPPELLA kombinerer æstetik og praktik. Den cirkulære Bluetooth højttaler fylder med lethed dit hjem med al yndlingsmusikken med sin rige og raffinerede lyd. 

wiCHARGE 2

Denne stilfulde oplader er skabt til at gøre opladningen af din enhed så nem som overhovedet mulig. wiCHARGE 2 er den perfekte opladestation.

aTUNE

aTUNE kombinerer æstetik og praktik. Den elegante DAB+ radio har alle afspilningsmuligheder til rådighed -
FM og DAB+ og Bluetooth.

aLOOMI

aLOOMI kombinerer lys og lyd i ét produkt, som vil blende smukt ind i dit hjem. Højttaleren har en 360 graders lyd og lampen i toppen har flere features.

toCHARGE Qi

En afladt telefon bliver aldrig et problem igen. Med toCHARGE Qi kan du opleve bekvemmeligheden ved trådløs opladning.

aWAKE 2

Bliv vækket på den mest zen-agtige måde. aWAKE 2 er nemlig ikke bare en alarmklokke. Den har snooze-funktion og kan fungere som mini højttaler også. 

aGO 2

Sprød og kraftfuld lyd venter dig med aGO 2. Den er perfekt at tage med dig på stranden eller have stående på terrassen eller badeværelset.

toCHARGE mini 3

Power med på farten! toCHARGE mini 3 er lille nok til at have med sig i tasken, men med stor nok indflydelse til at hjælpe dig igennem en travl hverdag.

aJAZZ Qi

aJAZZ Qi er et sandt Kreafunk-designikon! Den voluminøse og æstetiske Bluetooth højttaler imponerer med en dyb og kraftfuld lyd.

wiTRAY

wiTRAY er meget mere end blot en bakke. Den har også to trådløse, kontaktbaserede Qi-opladezoner.

aBEAN

aBEAN er mere end blot et par in-ear høretelefoner med formidabel lyd. Her får du skøn lyd og nem touch betjening.