Kreafunk
Care-kollektion

We care about the environment

Frem med bestik og tallerkener!

Se Care-kollektionen her

aBEAN care
aBEAN er mere end blot et par in-ear høretelefoner med formidabel lyd. Foruden et hav af farver, at vælge imellem, får du skøn lyd og nem touch betjening. 

Se produktet her

toCHARGE care
Løb aldrig tør for strøm med toCHARGE. 
Den er din helt, når du har brug for et ekstra skud energi, bogstaveligt talt. toCHARGE er en praktisk og fiks powerbank.

Se produktet her

aGO 2 care
Sprød og kraftfuld lyd venter dig med aGO II. Den ultratransportable Bluetooth højtaler er en videreudvikling af bestselleren aGO og kan prale af en forbedret og fintunet lyd.

Se produktet her

wiCHARGE II care

Denne stilfulde oplader er skabt til at gøre opladningen af din enhed så nem som overhovedet mulig. wiCHARGE II er den perfekte opladestation.

Se produktet her

wiTRAY care

wiTRAY er meget mere end blot en bakke. Den har også to trådløse, kontaktbaserede Qi-opladezoner i sig. Det er, hvad vi kalder ’easy tech´! 

Se produktet her

aJAZZ care

aJAZZ Qi er et sandt Kreafunk-designikon! Den voluminøse og æstetiske Bluetooth højtaler imponerer med en dyb og kraftfuld lyd. Glæd dig til en raffineret lytteoplevelse.

Se produktet her

toCHARGE mini 3 care

Den er lille nok til at have med sig i tasken, men med stor nok indflydelse til at hjælpe dig igennem en travl hverdag, hvor en stikkontakt kan være ude af syne.

Se produktet her

aLOOMI care

aLOOMI kombinerer lys og lyd i ét produkt, som vil blende smukt ind i dit hjem. Højtaleren har en 360 graders lyd og lampen i toppen har flere features.

Se produktet her

aCAPELLA care

aCAPPELLA care kombinerer æstetik og praktik. Den cirkulære Bluetooth højtaler fylder med lethed dit hjem med al yndlingsmusikken med sin raffinerede lyd. 

Se produktet her

aWAKE 2 care

Bliv vækket på den mest zen-agtige måde. aWAKE er nemlig ikke bare en alarmklokke. Den har snooze-funktion og kan fungere som mini højttaler også. 

Se produktet her

aCLEAN care

Slip for bakterier med aCLEAN. Den æstetiske smart-box dræber bakterier via UV-lys på ingen tid. Læg din telefon ned i boksen, vent nogle minutter, og voila!

Se produktet her

aTUNE care

aTUNE kombinerer æstetik og praktik. Den elegante DAB+ radio har alle afspilningsmuligheder til rådighed - den transmitterer både FM, DAB+ og Bluetooth.

Se produktet her