CSR. Vores fokus.

Ved at sætte fokus på det, der er vigtigt, erkender vi, at vores handlinger påvirker den verden, vi er en del af. Derfor bestræber vi os på at tage vores ansvar for miljøet seriøst ved at finde effektive løsninger, der kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Nedenfor kan du lære mere om vores indsatser:

1) Mål

2) Beskyttelse af miljøet

3) Materialer

4) Emballage

5) Care kollektionen

1. Mål

Hos Kreafunk udviser vi omtanke. Og vi stræber efter, at vores lydprodukter vil inspirere og bringe glæde for alle. Dette ikke blot i relation til æstetik og funktionalitet, men også i forhold til, hvordan vi med omhu vælger vores råvarer. Vi bestræber os på at drive forretning ansvarligt og med respekt for miljøet.

Ansvarlig sourcing: Vi sourcer vores råmaterialer med omtanke. Det tillader os at anvende de bedste materialer, der er til rådighed, og som samtidig har så lille en indvirkning på miljøet som muligt. Derfor er et af vores langsigtede mål også at reducere plastforbruget i alt det vi laver.

Farver og materialer: Vores designafdeling sørger altid for at være opdateret på tidens trends og tendenser i forbindelse med formgivning, materialer og farver. Dette for at produkterne forbliver relevante på tværs af sæsonerne.

God lyd: Vi anvender state of the art teknologi med henblik på at give dig den bedste lydoplevelse.

Value for money: Vi producerer produkter med unik kvalitet og finish. På samme tid, er prisen lige i skabet og tilgængelig for alle.

2. Beskyttelse af miljøet

Vi stræber efter at blive mere miljøvenlige ved kontinuerligt at forbedre vores processer og samtidig minimere vores miljømæssige fodspor. For at det kan ske, er vi nødt til at gå på kompromis. Derfor mener vi også, at det er vigtigt vi finder de løsninger, som vi kan stå inde for både økonomisk og miljømæssigt. Nogle skridt, kan vi tage alene, andre er vi nødt til at tage i samarbejde med andre for at opnå det bedste resultat. Vores grønne rejse startede for længe siden, og med små, men effektive skridt, har vi opnået følgende indtil videre:

· Afsøgt markedet og udvalgt miljøvenlige materialer
· Indgået samarbejde med værdifulde interessenter, der bidrager med genbrugsmaterialer til CARE kollektionen
· Nedbragt forbruget af unødvending emballage

3. Materialer

Vores mål er altid at anvende det bedste materiale, der er til rådighed. Ved at gøre dette, kan vi tilbyde dig kvalitetsprodukter, både indeni og udenpå. Det gør ikke kun vores produkter yderst stilfulde, men giver også lyden de bedste betingelser. I den forbindelse har vi fundet miljøvenlige alternativer. Det er en igangværende proces, hvor vi løbende forbedres i takt med at flere potentielle materialer for lydprodukter udvikles. Med brugen af kvalitetsmaterialer, er det også muligt at genbruge de fleste dele. Derfor opfordrer vi dig til at aflevere dit brugte elektronik på din nærmeste genbrugsstation.

3.1 Hvedestrå fibre

Vi er løbende på udkig efter løsninger, som tillader os at producere mere miljøvenligt. Indtil nu, betyder dette, at vi har erstattet 35% af plastikken i Care kollektionen med hvedestrå fibre, og vi arbejder henimod, at dette bliver ’new normal’ for alle vores produkter. Hvedestrå fibre er et naturligt biprodukt fra hvedeproduktionen og bliver naturligt reproduceret indenfor en given tidsramme.

Selvom vi har erstattet en stor mængde plastik med naturlige fibre, så har den fantastiske lyd, du kender fra vores andre produkter, ikke ændret sig. Så det er en ren win-win situation, hvis du spørger os.

3.2 Fiberbeton

Vi har introduceret Stone-serien til Care-kollektionen. Denne serie er lavet af fiberbeton og har et naturligt, autentisk og miljøvenligt ydre, der er venligere mod planeten.

Ligesom i naturen er hvert produkt unikt og har sit eget udtryk. Overfladen er ru og vil med tiden opnå en unik patina. det har ikke fået nogen overfladebehandling eller kemi, så dets brug og omgivelser vil naturligvis påvirke materialet.

3.3 Samarbejder

Med målet om at arbejde mere miljøvenligt, har vi indgået et samarbejde med Gabriel®, en dansk tekstil virksomhed. Som følge af dette samarbejde bliver Care kollektionen, den første Kreafunk kollektion med tekstilfront i stedet for metalgitter. Gabriel® bidrager med genbrugspolyester til alle højttalere i Care kollektionen. Dette polyester er lavet af 98% genbrugte plastikflasker. Det er ret sejt!

Derudover har vi nedbragt forbruget af alt trykt materiale.

4. Emballage

4.1 Papæsker

Vores emballage er lavet af genanvendt papir.

4.2 Emballagerejsen

Emballagerejsen slutter ikke her. I fremtiden vil du også opdage, at vi har erstattet skumplasten i vores master-kasser med karton; at vi har fjernet det overflødige beskyttelsesskum i de indre bokse, og ikke mindst, at vi har mindsket æskernes størrelse. 

Kreafunk care

Mere end god lyd

Læs alt om care

5. Care kollektionen

Care kollektionen indeholder på nuværende tidspunkt ni produkter: aGO CARE, aTUNE CARE, toCHARGE CARE, toCHARGE MINI CARE, wiCHARGE CARE, aJAZZ CARE, aBEAN CARE, wiTRAY CARE og aCAPPELLA CARE.

I care-sortimentet har vi reduceret mængden af plastik i hvert produkt med 35%. Vi har erstattet plastikken med hvedestrå fibre, som giver overfladen et nyt, naturinspireret udseende. Dette ændrer dog ikke på produkternes overflade, som stadig vil have soft touch, som du kender det fra vores andre produkter.

Derudover er fronten på alle højttalere i care kollektionen påført tekstil udviklet af den danske tekstil virksomhed Gabriel®. Dette tekstil er lavet af 98% plastikflasker og tilfører produkterne et ekstra touch.