Bliv klogere

Nogle vigtige ting

Vilkår og handelsbetingelser

Disse vilkår og betingelser forklarer dig alt om produkterne købt på www.kreafunk.com (Kreafunks webshop) med levering i det meste af verden – medmindre der specifikt står andet i selvsamme betingelser. Webshoppen er ejet og drevet af Kreafunk ApS (i det følgende Kreafunk), CVR nr. 34221545, Klamsagervej 35 A, st., 8230 Åbyhøj, Denmark. +45 96 99 00 20.

Læs venligst disse vilkår grundigt igennem, før du benytter KREAFUNKs webshop.

1. Priser

1.1 Alle priser er opgivet med dansk moms (25%) og andre danske afgifter inkluderet. I tilfælde af toldregning i lande uden for EU, er modtager ansvarlig for betalingen.

1.2 I Kreafunks webshop er alle gyldige priser angivet ved siden af hvert produkt. Vi forsøger altid at sikre, at alle priser er korrekte, men fejl kan opstå. Hvis vi opdager fejl i den ordre, du har bestilt, vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du har da to valgmuligheder:
· 1. Gen-bekræft din ordre til den korrekte pris, eller
· 2: Annuller din ordre. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig, vil ordren blive behandlet som annulleret. Hvis du selv vælger at annullere din ordre, men den er betalt, så refunderer vi hele beløbet.


2. Køb i webshoppen

2.1 At foretage et køb i Kreafunks webshop foregår i fire trin:

2.1.1 Find det produkt eller de produkter, du er interesseret i og tilføj det/dem til kurven. For at placere en ordre, gå da til kurven i toppen af hjemmesiden og fortsæt ved at klikke på "Gå til checkout".

2.1.2 Indtast dine personlige oplysninger.

2.1.3 Vælg betalingsmetode.

2.1.4 Bekræft at alle oplysninger i ordreoversigten er korrekte og godkend købet. Du vil herefter blive videresendt til en sikker hjemmeside, hvor kreditkortoplysningerne kan indtastes.

2.2 Straks efter du har placeret en ordre i Kreafunks webshop, sender vi dig en ordrebekræftelse via e-mail. Så snart produktet er afsendt, modtager du en e-mail med detaljer i forhold til levering - såfremt du har indtastet den rette e-mailadresse, da du placerede ordren.

2.3 Hvis du opdager, at noget information i din ordrebekræftelse ikke er korrekt, bedes du straks kontakte vores support team på info@kreafunk.dk, så der kan rettes op på fejlen.


3. Betaling

3.1 Når du handler i Kreafunks webshop, skal der benyttes et kredit/debitkort, mobilepay, Paypal eller Klarna. For at beskytte dine kreditkortoplysninger håndteres betalingen af en godkendt og certificeret betalingsudbyder. Dette sikrer, at alle dine personlige oplysninger bliver krypteret på en sådan måde, at hverken Kreafunk eller andre tredjeparter kan få adgang til dine kortoplysninger. Euroline og ePay håndterer betalingerne på vores hjemmeside.

3.2 Betaling kan ske med Dankort, Visa, MasterCard og Maestro. Der pålægges ingen gebyrer, når der betales med kreditkort. Det beløb, der trækkes på din konto, vil aldrig overstige det beløb, som du godkendte, da du placerede din ordre.

3.3 For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmetoder, kan vi i kassen videregive dine personlige data i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, om du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddersy disse betalingsmetoder til dig . Dine personlige data, der overføres, behandles i overensstemmelse med Klarnas egen fortrolighedserklæring.

3.4 Betalingen vil blive gennemført når varen er afsendt.

4. Levering

4.1 Levering til danske adresser vil under almindelige omstændigheder ske inden for 1-2 arbejdsdage. I forbindelse med kampagner og højsæson kan der forekomme længere leveringstider.

4.2 Levering sker fortrinsvist med GLS eller Postnord.

4.3 Du opnår gratis levering i Danmark og flere europæiske lande ved køb over 299 DKK / 39 EUR.

5. Vores ansvar for forsinkede leveringer

Kreafunk forsøger altid at levere produkter inden for den vurderede tidsramme. Nogle gange opstår der forsinkelser på grund af uforudsete omstændigheder, inklusiv force majeure. Kontakt venligst vores support team på support@kreafunk.dk for yderligere leveringsinformation.

6. Vores ansvar for ødelagte produkter under transport

Kreafunk påtager sig ansvaret for alle skader på produkter under transport. Produkterne er dit eget (eller en du har beskikkets) ansvar, så snart du fysisk har modtaget produktet. Hvis du vælger at sende nogle af produkterne retur, har du ansvaret for skader under transport, indtil Kreafunk fysisk har modtaget produkterne.

7. Fejl og reklamation

7.1 Kreafunk produkter har 24 måneders reklamationsret, som dækker fejl og mangler gældende fra den dag, du har modtaget produkterne. Dette gælder hvad enten du har købt produktet på vores webshop eller en anden forhandler. Vær opmærksom på, at produkter købt af en af vores Kreafunk-forhandlere skal returneres til samme forhandler, hvor du oprindeligt har købt produktet.

7.2 Du skal indgive reklamationen inden for en rimelig tidsperiode efter at have opdaget fejl eller mangler. En berettiget reklamation indgivet i tide giver dig ret til enten at få prisen reduceret eller at få pengene refunderet, alt efter den pågældende situation. Hvis reklamationskravet er berettiget, vil vi naturligvis refundere leveringsomkostningerne, hvis disse er rimelige, forstået på den måde at der er benyttet et almindeligt fragtselskab.

For at være i stand til at hjælpe og guide dig på den bedste måde skal ethvert krav på produkter købt hos en af ​​vores Kreafunk-forhandlere returneres til den samme forhandler, hvor du oprindeligt købte produktet. Sørg for at beholde din kvittering, da dette er dit garantibevis.

7.3 Produktet er ikke dækket af reklamation, hvis fejlen eller manglen skyldes kunden selv, eksempelvis som et resultat af forkert brug eller egen reparation.

7.4 Produkter der bliver tilbagesendt grundet returret skal sendes til Kreafunk, Klamsagervej 35 A, st., 8230 Åbyhøj, Denmark.

7.5 Produkter der bliver tilbagesendt grundet reklamation skal sendes til Kreafunk, Klamsagervej 35 A, st., 8230 Åbyhøj, Denmark.


8. Returnering

8.1 Vær opmærksom på at produkter købt af en af vores Kreafunk-forhandlere skal returneres til samme forhandler, hvor du oprindeligt har købt produktet.

8.2 Du har altid ret til at fortryde dit køb i op til 30 dage, når du har handlet på Kreafunks webshop.

8.3 Returneringsretten tæller fra den dag, du modtager dit produkt. Hvis perioden slutter på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, er perioden forlænget til den efterfølgende arbejdsdag. Det er ikke muligt at annullere din ordre ved at nægte modtagelse eller ikke at afhente produktet.

8.4 Produktet skal returneres i samme ubrugte stand og kvalitet, som da det blev leveret af Kreafunk og emballagen skal være intakt. Hvis disse vilkår ikke er overholdt, kan produktet miste hele sin værdi, og det vil derfor ikke være muligt at få pengene refunderet. Dette gælder ikke for returvarer, der er godkendt på forhånd.

8.5 Når et produkt returneres, er du ansvarlig for at sikre, at produktet er forsvarligt pakket ind.

8.6 Returnering af et produkt sker på eget ansvar. Dette betyder, at Kreafunk ikke har ansvaret for eventuelle skader på produktet, der måtte ske under transport. Derfor anbefaler vi altid, at du benytter den originale emballage til returnering af produktet.

8.7. Send ikke produkter retur med postopkrævning. Hvis du ønsker at returnere et produkt, refunderer Kreafunk købsprisen for produktet.

VI UDSTEDER IKKE RETUR LABELS ELLER BETALER FOR FRAGT I FORBINDELSE MED RETURNERINGER. 

Vi betaler det præcise købsbeløb ekskl. evt. fragtudgifter, og ikke senere end 14 dage fra den dag, vi modtager besked om, at produktet returneres. Vi kan dog tilbageholde refunderingen, indtil vi har modtaget produktet, eller indtil du har givet dokumentation for, at produktet er blevet sendt retur. Kreafunk vil refundere betalingen på samme betalingsmåde, som da du placerede den oprindelige ordre. Vi pålægger ikke yderligere gebyrer i forbindelse med håndteringen af en eventuel returnering.

8.8 Produktet skal sendes til Kreafunk, Klamsagervej 35 A, st., 8230 Åbyhøj, Denmark.

8.9. Da vi går højt op i hygiejne og vores kunders sikkerhed, så kan visse varer ikke refunderes til refusion. Disse inkluderer alle vores in-ear høretelefoner så snart du har fjernet plastikken og har prøvet høretelefonen i øret. 

9. Produktansvar

9.1 Hvis der sker skader forårsaget af defekte produkter, eller hvis der er risiko eller fare for, at der kan ske skader, er du forpligtet til at kontakte Kreafunk på skrift. Vi påtager os produktansvar i henhold til den danske produktansvarslov.

9.2 Begrænsning af ansvar: Vi er udelukkende ansvarlige for direkte kropsskader og/eller skader på fast ejendom eller personlig ejendom, der skyldes total uagtsomhed fra Kreafunks side. Vi er dog ikke ansvarlige for nogen speciel, tilfældig, efterfølgende eller indirekte skade.

10. Privatpolitik

10.1 Personlig information anskaffet via Kreafunks webshop vil udelukkende blive benyttet i henhold til vores privatpolitik.

11. Immaterielle rettigheder

Alt indhold i webshoppen og på hjemmesiden tilhører Kreafunk og er beskyttet under den danske ophavsretslov. Dette betyder, at du ikke må reproducere, kopiere eller ændre information, billeder eller tekst uden vores foregående skriftlige tilladelse.

12. Lov og ret

Alle ordrer placeret i Kreafunks webshop er reguleret efter dansk lovgivning, og Kreafunk underordner sig de danske domstole.