Stereo Play. Følelsen af live-musik.

Stereo Play. Følelsen af live-musik.

Lad musikken nå nye højder med Stereo Play. Hvis du elsker musik, er der gode chancer for, at du vil elske den endnu højere. Du kan se frem til musik med flere detaljer, større dybde og dimension end nogensinde før.

Med et stereopar kan du trådløst parre to ens Kreafunk-højtalere for at opnå den slående stereo-lyd. Ideel til dine leverum – køkken, stue og større rum – for at skabe venstre- og højrekanaler og fordybende lydoplevelser.

En eller to højtalere?

Selvom én højtaler kan have lyde utrolig godt og være den perfekte enhed til at spille baggrundsmusik, vil Stereo Play give dig et indtryk af at være i rummet med de optrædende.

Du vil opleve forskellige instrumenter komme imod dig mellem højtalerne. Du vil høre din musik i tre dimensioner - på samme måde som du ville høre musikere placeret forskellige steder på en faktisk scene.

Med andre ord – når du lytter til din musik i stereo, vil det lyde mere som en liveoptræden. Og denne lyd kan ikke opnås af en enkelt højtaler.

Dan et stereopar

Det er en nem opgave at parre to Kreafunk-højtalere for at opnå Stereo Play. Opsætningen tager kun sekunder. Du skal blot tænde for dine højtalere og følge trinene i manualen for at parre dem. Og du er klar til at lytte til musikken, du elsker, med en fremragende stereolyd.

 

Højtalere, der understøtter stereoparring:

aJAZZ+

aJAZZ Qi

aGO II

aGO II fabric

aGO mini

aLOOMI

aCAPPELLA

aMAJOR

aCOUSTIC

aBOOM

aCUBE

aGLOW