Vi spreder
gode vibes

Levering og retur

Vi bestræber os altid på at have så tilfredse kunder som muligt.

Derfor er vores kundeservice af ekstra høj prioritet, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi har i øvrigt forsøgt at gøre det nemmere for dig, hvis du har nogle almindelige spørgsmål. På hvert enkelt produkt finder du manualer, guides og generel information om produktet. Hvis dette stadig ikke besvarer de spørgsmål, du måtte have, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Herunder finder du vores kontaktoplysninger samt information om levering og returnering.

Levering

Ordrer placeret inden kl. 13:00 stræber vi efter at afsende samme dag. Ordrer placeret senere afsendes den efterfølgende dag. Dette gælder i hverdage, mandage til fredage ekslusive danske helligdage. Du har mulighed for at vælge din foretrukne leveringsmetode ved check-out.

Har du brug for hjælp?

Skriv eller ring

Læs mere

Retur

1. Vær opmærksom på at produkter købt fra en af vores Kreafunk-forhandlere skal returneres til samme forhandler.

2. Du har altid ret til at fortryde din ordre i op til 30 dage, når du har handlet i Kreafunks webshop.

3. Returneringsretten tæller fra den dag, du modtager dit produkt. Hvis perioden slutter på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaften eller nytårsaften, er perioden forlænget til den efterfølgende arbejdsdag. Det er ikke muligt at annullere din ordre ved at nægte modtagelse eller ikke at afhente produktet.

4. Produktet skal returneres i samme ubrugte stand og kvalitet, som da det blev leveret af Kreafunk og emballagen skal være intakt. Hvis disse vilkår ikke er overholdt, kan produktet miste hele sin værdi, og det vil derfor ikke være muligt at få pengene refunderet. Dette gælder ikke for returvarer, der er godkendt på forhånd.

5. Når et produkt returneres, er du ansvarlig for at sikre, at produktet er forsvarligt pakket ind.

6. Returnering af et produkt sker på eget ansvar. Dette betyder, at Kreafunk ikke har ansvaret for eventuelle skader på produktet, der måtte ske under transport. Derfor anbefaler vi altid, at du benytter den originale emballage til returnering af produktet.

7. Send ikke produkter retur med postopkrævning. Hvis du ønsker at returnere et produkt, refunderer Kreafunk købsprisen for produktet.

VI UDSTEDER IKKE RETUR LABELS ELLER BETALER FOR FRAGT I FORBINDELSE MED RETURNERINGER. 

Vi betaler det præcise købsbeløb ekskl. evt. fragtudgifter, og ikke senere end 14 dage fra den dag, vi modtager besked om, at produktet returneres. Vi kan dog tilbageholde refunderingen, indtil vi har modtaget produktet, eller indtil du har givet dokumentation for, at produktet er blevet sendt retur. Kreafunk vil refundere betalingen på samme betalingsmåde, som da du placerede den oprindelige ordre. Vi pålægger ikke yderligere gebyrer i forbindelse med håndteringen af en eventuel returnering.

8. Produktet skal sendes direkte til Kreafunk, Klamsagervej 35 A, st., 8230 Åbyhøj, Denmark. Pakker sendt retur til pakkeshop vil ikke blive afhentet. Ligeledes pakker sendt retur med DAO modtages ikke.

9. Da vi går højt op i hygiejne og vores kunders sikkerhed, så kan visse varer ikke refunderes til refusion. Disse inkluderer alle vores in-ear høretelefoner så snart du har fjernet plastikken og har prøvet høretelefonen i øret.