Kreafunk stories

Er det grammable?

Vi elsker at se hvordan I bruger jeres Kreafunk produkter. Så tøv endelig ikke med at tagge @kreafunk på Instagram.

Og brug også gerne hashtagget #kreafunk, så holder vi et skarpt øje med alle jeres inspirerende billeder.

Instagram

Mix & Match

Farvekoordiner dine yndlingsprodukter. Om du er til Sunny Orange, Spring Lavender eller Ivory Sand, så kan du nu finde det perfekte farvematch af mange af vores produkter.

Om det er de klassiske toner eller sprudlende hits, så garanterer vi, at der er noget til enhver smag.

Anmeldelse af Kreafunk care

Testfamilien.dk har haft tre familier til at teste udvalgte produkter fra vores Kreafunk care kollektion. Og svaret er klart: aTUNE care, aGO care og wiCHARGE care er elegante, stilfulde produkter, som holder både i klassisk design og i kvalitet. 

Læs alle tre familiers anmeldelse og se deres skønne billeder.

Læs mere

Playlister

Roadtripping

Har du planer om at køre på tværs af landet? Det skal du endelig ikke gøre uden lyd. Vi har samlet nogle friske hits til turen.

Head out. Listen up

Friday Frenzy

Skal din fredag lige have et ekstra løft? Så lyt til vores playliste Friday Frenzy. Godt humør og gode vibes er på menuen.

Let's go party

Weekly Walks

Har du også brug for at trække stikket fra tid til anden? Så tag denne playliste i ørene, og gå en tur ud i det blå og nyd naturen.

Walk and listen

10 års jubilæum

KREAFUNK fejrer 10års jubilæum i år, 2021. Tiden er fløjet og musikken har udviklet sig meget. Tag på en sjov lytterejse gennem årtiernes hits.

Let's celebrate

Sunday Snooze

Sunday snooze. En langsom start på weekendens sidste dag. Det har vi lavet en playliste til. Tag et lyt og nyd din søndag i musikkens tegn.

Wake up happy

#Optimism

SS2021 #optimism. For at kickstarte forårssæsonen med farverige nyheder har vi sammensat en playliste fyldt med optimsime.

Sing and dance